“Çanakkale Yerel Kalkınma Modeli” Altın Karınca’da Ödül Aldı

Çanakkale Belediyesi, yerel yönetimler alanında en prestijli ödüllerden biri olan Altın Karıca’da “Çanakkale Yerel Kalkınma Modeli” projesi ile ödül aldı. 

GÜNCEL - 02-11-2022 22:24

“Çanakkale Yerel Kalkınma Modeli” Altın Karınca’da Ödül Aldı

Marmara Belediyeler Birliği tarafından birliğe üye belediyelerin iyi uygulamalarının ödüllendirilmesi amacı ile düzenlenen Altın Karınca’da Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi tarafından hayata geçirilen “Çanakkale Yerel Kalkınma Modeli” projesi, 10 kategori de toplamda 375 başvurunun değerlendirildiği yarışmada ödül alan 49 proje arasında yerini aldı.  

Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de 1 Kasım 2022 Salı günü düzenlenen ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu, Yerel Kalkınma Birimi personelleri; Gökay Şahiner, Nadide Bilir, Serhad Savaş ve Strateji Geliştirme Biriminden Gökhan Gürses katıldı. 

Ödül töreninde Altın Karınca’yı alan Başkan Yardımcısı Mutluay, Çanakkale bölgesindeki sosyo-ekonomik yapıyla çevre etkileşiminin bütüncül olarak ele alındığı bir model olarak; kenti kırsalıyla bir bütün gören, tüm aktörlerin bir arada olduğu ve sürdürülebilir yerel kalkınmanın yanı sıra bölgedeki gelişmeyi de sağlamayı amaçlayan projenin ödül alması nedeni ile duyduğu mutluluğu ifade ederek, başta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan olmak üzere, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.  

Medektif

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

28-03-2024 - GÜNCEL

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

27-03-2024 - GÜNCEL