Çanakkale Haber
HV
29 MART Cuma 04:05

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nı ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı ziyaret etti.

YEREL
Giriş Tarihi : 16-09-2023 12:15
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nı ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Talha Tayfur, Tuzla Belediye Bakanı Dr. Şadı Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı ve ilçe protokolü katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ilk göz ağrım dediği Gönül Elleri Çarşısı, 4500 kadın kent gönüllüsüyle 14 komisyondan oluşuyor. Alan el ile veren eli buluşturan Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla’da mahalle mahalle sokak sokak tüm ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek yardım köprüsü kuruyor.

“HİZMET GÖNÜLLÜSÜ OLARAK KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ”

Gönül Elleri Çarşısı’nda komisyon üyeleriyle buluşan Kurum, “Siz hem anne hem eş olarak, bir yandan ailenizin ve evinizin ihtiyaçlarına koştururken, diğer yandan ilçenizde ve çevrenizde sosyal sorumluluk bilinciyle hizmet gönüllüsü olarak kutsal bir görev yapıyorsunuz. Bizler, zor günlerde bir arada olmayı başaran bir milletiz. Yakın zamanda yaşadığımız deprem felaketinde, dünyaya örnek olacak gönüllülük ve fedakârlık anlayışının en güzel örneklerinin sergilendiğine şahit olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, 21 yıldır bu fedakârca hizmet anlayışını, ülkemizin her bir bölgesinde uygulamaya koyduk,” dedi.

“GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI İLK GÖZ AĞRIM”

Ziyaretinden dolayı Kurum’a teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Başkanlık dönemlerim boyunca birçok önemli hizmet yaptık. Ancak en çok keyif aldığım ve ilk göz ağrım Gönül Elleri Çarşısı oldu. Gönül Elleri Çarşısı, bünyesinde oluşturulan 14 komisyonla, ihtiyaç duyulan her alanda hizmete koşarak, vatandaşın gönlünün, kalbinin attığı yer oldu.” dedi.

Milletvekili Kurum daha sonra teşkilat mensuplarıyla Tuzla’da esnaf ziyaretinde bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR