Çanakkale Haber
HV
28 MART Perşembe 13:22

KÖY OKULUNUN FENOMEN ÖĞRETMENİ ESENLER’DEYDİ

Öğrencileriyle çektiği

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2022 05:21   Güncelleme : 24-11-2022 05:21
KÖY OKULUNUN FENOMEN ÖĞRETMENİ ESENLER’DEYDİ

Öğrencileriyle çektiği renkli videoları sosyal medyada paylaşarak adından söz ettiren ve kısa sürede yüz binlerce takipçiye ulaşan İhsan Kartoğlu, Esenler Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün hazırladığı özel programın konuğu oldu. Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Okçuoğlu İlkokulunda köy öğretmenliği yapan fenomen öğretmen, 8 kişilik bir sınıfta öğrencileriyle paylaştığı eğlenceli videolarını ve mesleğine duyduğu sevgiyi anlattı.

“Öğrencilerime baktığımda kendimi görüyorum” diyen İhsan Kartoğlu, öğrencileriyle kurduğu güzel ilişkiyi ve bu ilişkinin temelinin nereden geldiğini şu sözlerle anlattı:

“Mesleğe ilk başladığımda akrabalar öğretmenlik yaptığımı görsün diye videoları paylaşmaya başladım. Hesabım açık olduğu için görmüşler, talep olmaya başladı. Videolara bu şekilde devam ettim. Çocuklarımla birlikte bir sürü anı biriktiriyorum. Bu anılar benim için çok kıymetli. En anlamlı anımız da, geçen hafta 8 öğrencimle gittiğimiz Ankara ziyaretiydi. Beni en çok öğrencilerimin mutluluğu motive ediyor. Genç bir öğretmen olduğum için ilkokul yıllarımı hatırlıyorum, kendi öğretmenlerimin bana yaklaşımını hatırlıyorum. Öğrencilerimle olan iletişimimi kendi öğrencilik yıllarıma borçluyum. Neler yapıp yapmamam gerektiğini çok iyi biliyorum. “

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR