Çanakkale Haber
HV
28 MART Perşembe 14:52

Başkan Ülgür Gökhan Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü Mehmet Çimen, Türk Eğitim Vakfı (TEV) Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Müdürü Alparslan Sürücü ile DoubleTree by Hilton Otel Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan ve Operasyon Direktörü Gökhan Solak’ı makamında ağırladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-12-2022 16:44   Güncelleme : 22-12-2022 16:44
Başkan Ülgür Gökhan Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

22 Aralık 2022 Perşembe günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü Mehmet Çimen ile bir araya geldi. Çimen’in yeni yıl ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan da iyi bir yıl temennisinde bulundu. Ziyaret, güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetle sona erdi.

Başkan Gökhan ardından Türk Eğitim Vakfı (TEV) Balıkesir Şube Başkanı Jale Bayraktar’ı makamında ağırladı. Başkan Gökhan, Bayraktar’ın nezaket ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Gökhan ve TEV Balıkesir Şube Başkanı Bayraktar, güncel konulara ilişkin bir süre karşılıklı sohbet etti.

Aynı gün, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Müdürü Alparslan Sürücü de Başkan Gökhan’ı ziyaret etti. Başkan Gökhan, Sürücü’ye nezaket ziyareti için teşekkür ederken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan günün son ziyareti kapsamında DoubleTree by Hilton Otel Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan ve Operasyon Direktörü Gökhan Solak’ı da makamında ağırladı. Başkan Gökhan, heyete nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, ziyaret güncel konulara ilişkin sohbet ile sona erdi.

AdminAdmin

YORUMLAR