Çanakkale Haber
HV
28 MART Perşembe 22:34

Işıksu: Sözlerimizi Tutuyoruz

Kışla Mahalle Buluşmasında konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Çocuk ve spor parkları, V kanal çalışmalarıyla hamdolsun Kışla'mıza da sözümüzü tuttuk. Şehrin kalbi Adapazarı'mızın 84 mahallesinde sokak sokak gayretle çalışmaya devam. Teveccüh için kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2022 11:13   Güncelleme : 24-11-2022 11:13
Işıksu: Sözlerimizi Tutuyoruz

Kışla Buluşması
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte mahalle buluşmalarına devam ediyor. Kışla Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen ve çalışmaları değerlendiren Başkan Işıksu, Adapazarı’nda sokak sokak çalışma yaptıklarının altını çizdi. Başkan Işıksu’ya AK Parti İlçe Başkanı Erol Aydın ve meclis üyesi Can Dağabakan eşlik etti. 

Sokak Sokak Çalışma
Sürekli sahada olduklarının altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, “Tüm hizmetlerimizi istişareyle yapıyoruz. Göreve başladığımız ilk andan itibaren sürekli sahadayız ve mahallemizin ihtiyaçlarını tespit ederek hızla neticelendirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çocuk ve spor parkları, V kanal çalışmalarıyla hamdolsun Kışla'mıza da sözümüzü tuttuk. Şehrin kalbi Adapazarı'mızın 84 mahallesinde sokak sokak gayretle çalışmaya devam. Teveccüh için kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı. 

 

AdminAdmin

YORUMLAR