Çanakkale Haber
HV
19 MART Salı 13:30

Ilıca'ya 11 milyonluk çelik boru

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Ilıca içme suyu tesisinde ekonomik ömrünü tamamlayan terfi hattının yenileme çalışmaları kapsamında malzeme sevkiyatı başladı.

YEREL
Giriş Tarihi : 31-01-2023 18:09   Güncelleme : 31-01-2023 18:09
Ilıca'ya 11 milyonluk çelik boru

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ilıca içme suyu tesisinde ekonomik ömrünü tamamlayan terfi hattında 11 milyon 675 bin TL yatırım maliyeti ile yapılacak olan 1,5 kilometrelik çelik boru imalatının malzeme sevkiyatına başladı.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, Ilıca içme suyu üretim tesisimizden, Akpınar içme suyu dağıtım tesisimize su taşıdığımız yaklaşık 1,5 kilometrelik terfi hattını yenilemek için ihalemizi gerçekleştirdik. Bu doğrultuda artık ekonomik ömrünü tamamlayan eski hattın yerine yapacağımız çelik boru imalatı ile daha sağlıklı bir yapıya imza atacağız. Manisalılara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına Ilıca içme suyu tesisimize 11 milyon 675 bin TL yatırım maliyeti ile yapılacak olan 1488 metre çelik boru imalatının malzeme sevkiyatına başladık. Yaptığımız yatırımların vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR