Çanakkale Haber
HV
19 MART Salı 14:22

EMLAK PROFESÖRÜ CEESS GLOBAL YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN SEMİH SARIALİOĞLU KTÜ GELİŞİM ZİRVESİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2023 15:27   Güncelleme : 04-01-2023 15:27
EMLAK PROFESÖRÜ CEESS GLOBAL YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN SEMİH SARIALİOĞLU KTÜ GELİŞİM ZİRVESİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ!

EMLAK PROFESÖRÜ CEESS GLOBAL YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN SEMİH SARIALİOĞLU KTÜ GELİŞİM ZİRVESİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ!

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen ve “Bugünün Gelişimi Yarınların Değişimi” sloganıyla yola çıkarak farklı sektörlerden profesyonelleri öğrencilerle bir araya getirmek amacıyla düzenlediği Gelişim Zirvesi 20 Aralık’ta Trabzon Osman Turan Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Gayrimenkul, otomotiv, lojistik, elektronik ve yazılım sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin önemli markalarının temsilcilerinin yer aldığı Gelişim Zirvesi’nde Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırım danışmanlık şirketlerinden CEESS Global’in Yönetim Kurulu Başkanı Emlak Profesörü Semih Sarıalioğlu da öğrencilerle bir araya geldi. Gayrimenkul sektöründe hızlı satış başarısıyla ünlenen Sarıalioğlu yoğun ilgiyle karşılaştığı etkinlikte, CEESS Global’i gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında Türkiye’nin lider markası haline getiren 24 yıllık başarı hikayesini, iş yaşamıyla ilgili tecrübelerini, global proje ve hedeflerini öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler etkinlikte kariyer başarısı için gerekli olan temel ilkeleri, kariyer fırsatlarını başarıya dönüştürecek çalışma prensiplerini ve gelecek planlamalarını şekillendirecek ip uçlarını kariyerinde sürdürülebilir başarıyı yakalamış önemli bir iş insanından doğrudan dinleme fırsatını yakaladılar. CEESS Global’in gayrimenkul sektörünü geleceğe taşımak için Sanal Gerçeklik VR Emlak, Metaverse, NFT gibi öncü teknolojilere yapmış olduğu yatırımları gençlere anlatan Sarıalioğlu, etkinliğe katılan tüm öğrencileri sanal gerçeklik gözlüğüyle CEESS Global portföyündeki gayrimenkulleri sanal olarak gezmek için CEESS Global teknoloji ekibinin etkinlik kapsamında üniversitede kurmuş olduğu sanal gerçeklik stantlarına davet etti.  

Eğitimin önemine inanan Karadenizli bir iş insanı olarak gönülden bağlı olduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen bu önemli etkinlikte yer almaktan memnuniyetini dile getiren Sarıalioğlu, sektörün potansiyelini genç zihinlere aktararak eğitimli bir insan kaynağının gayrimenkul sektörüne kazandırılmasında bu tarz etkinliklerin önemini vurguladı. Etkinliğe katılan öğrencilere CEESS Global bünyesinde çalışmak için staj imkanı sunacaklarının müjdesini veren Sarıalioğlu bu önemli etkinliği düzenleyen Karadeniz Teknik Üniversitesi yönetimi, akademisyen kadrosu, Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü yetkilileri ve katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkürlerini sundu.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR