Çanakkale Haber
HV
28 MART Perşembe 22:17

Yandaş medya Halk Tv’den AK Parti’li Yasin Bölükbaşına övgüler

Halk Tv’de ekrana gelen Şule Aydın ile Kayda Geçsin programına konuk olan Gazeteci Murat Ağırel, AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Yasin Bölükbaşı ile ilgili “Şirketi Türkiye’yi uluslararası boyunduruk altına alan ilaç firmalarından mücadele ederek kurtardı” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-12-2022 12:49   Güncelleme : 21-12-2022 13:24
Yandaş medya Halk Tv’den AK Parti’li Yasin Bölükbaşına övgüler

HalkTV ekranlarında rastlanması güç olan bu övgüler şaşırtıcı derecede ilgi gördü Yasin Bölükbaşının devlet için oldukça başarılı işler yaptığını anlatan Murat AĞIREL dikkatleri başarılı kariyeriyle uluslar arası ilaç baronlarına karşı korkusuzca Türkiye’yi savunan Yasin Bölükbaşına çekti

Ağırel katıldığı programda şu sözlere yer verdi.

“Bigün Yasin Bölükbaşı aradı “tamir” isimli firma ile ilaç tedarigi yapıyordu devlet için güzel işler yapıyordu çok başarılı işler yaptı devlet için Yasin Bölükbaşı diyor.

Bunlar haricinde
1 buçuk yıllık bir ilaç sipariş vermesini istedi biz bunun olmayacağını sadece 6 aylık alınabileceğini söyledik sonrasında Yasin Bölükbaşının ortağı Sertaç isimli bir kişi var bu kişiyle Fatih bey odada karşılaştılar yumruklaştılar diyor üstüne gitmiş sen nasıl orada bir iktidar partisinin Genel Sekreteri arıyor da sen bu isteğini yerine getirmiyorsun diye üstüne yürümüş ve kavga çıkmış. Bunu sordum doğrulattım.

Yasin Bölükbaşını aradım kendisi de bu kurumun nasıl önemli olduğunu anlattı ki zaten gerçekten çok önemli bir kurum şikayet dilekçesinde Yasin Bölükbaşı’nın şirketinin devlete çok büyük iyilikler yaptığını Türkiye’yi uluslararası boyunduruk altına almaya çalışan bu ilaç firmalarından türk firmalarının nasıl mücadele ederek kurtardığını anlattı.

Yanı sıra bu iddia doğru değil dedi zaten 1 buçuk yıllık ilaç satamazsınız ancak şu durumlar oluyor dedi ben bu ilaç firmasının sahibiyim bu bizim grup firmalarımızdan birisi DFL ilaç Eczadeposunun da sahibiyim dedi 12 Ekim 2018 tarihli ve 9680 sayılı ticari sicil gazetesinde de Sertaç Bahar ve Yasin Bölükbaşı iddia edildiği gibi buranın sahibi.
Peki sorun ne dedim: ya dedi bazen 1000 kutu oluyor üretimi bazen 2000 kutu ya da yıllık ihtiyacı vardır kurumun bunu hani alabilir misiniz üretmiş gibi bu söylenebilir yoksa diğer türlü böyle bir şey haddime de değil böyle bir şey kesinlikle kabul etmiyorum diğer tartışmadan benim haberim yok dedi ama dedi bu kurumun varlığı yani ibnisinanın ilaç tedarik firmasının varlığı Türkiye için çok önemli dedi. Tebrik ederim dedim.”

AdminAdmin

YORUMLAR